Veilig op weg met de scootmobiel

Zou u vaker gebruik willen maken van uw scootmobiel of graag eens onder begeleiding oefenen? Of denkt u erover om een scootmobiel aan te schaffen? Kom dan op zaterdag 30 september naar de Open Dag van Revatech te Schagen, De Langeloop 16-20,  en doe mee met de scootmobielcursus. De cursus begint om 9.30 en duurt tot 17.00 uur. De dag wordt georganiseerd door Wonen Plus Welzijn, de Samenwerkende Bonden voor Ouderen Schagen, de afdeling ergotherapie van Woonzorggroep Samen, Revatech en de Fietsersbond afdeling Noordkop.

Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan (nieuwe) verkeersregels en verkeersgedrag. Men kan volop oefenen met de scootmobiel op een speciaal parcours.  Revatech helpt de deelnemers samen met een ergotherapeut van Woonzorggroep Samen tijdens het vaardighedenparcours.

De cursus kost € 6,00 inclusief cursusmateriaal, een lunch en de drankjes.

Voor telefonische opgave en meer informatie: Charles van der Mark, fietsdocent van de Fietsersbond, telefoon (0224) 29 69 26. De cursus gaat door bij een minimum aantal van 10 deelnemers en er is plaats voor 24 cursisten. Opgave is tot 15 september mogelijk.

Geef een reactie