Eén centrale Informatiebijeenkomst ‘Langer Zelfstandig Thuis Wonen’ in Petten

De informatiemarkt wordt gehouden op dinsdag 18 juni in de Multifunctionele Ruimte in Petten (Plein 1945). Bezoekers van 65 jaar en ouder worden van 15.00 tot 16.30 uur breed geïnformeerd over welke vormen van ondersteuning ze kunnen krijgen bij het langer zelfstandig wonen. De geplande bijeenkomsten in ‘t Zand en Callantsoog zijn vervallen.

Informatie op maat ook aan huis mogelijk
Iedereen die zich heeft aangemeld voor de bijeenkomsten is van harte welkom in Petten. Mensen van 65 jaar of ouder die graag meer informatie willen over langer zelfstandig thuis wonen, kunnen zich altijd wenden tot Wonen Plus Welzijn in Schagen.

 

De seniorenwoonadviseurs van deze organisatie komen graag bij mensen langs om ze te adviseren.

Meer informatie hierover: www.wonenpluswelzijn.nl

Wordt automatisch verwijderd op Friday September 13th, 2019

Geef een reactie