Rijbewijs

De Europese Commissie heeft ingestemd met een verzoek van Nederland om de geldigheid van alle Nederlandse rijbewijzen opnieuw te verlengen.

Dit betekent dat al deze rijbewijzen die in de periode van 1 februari tot en met 30 november 2020 (zijn) verlopen, met negen maanden worden verlengd. Ook de geldigheid van nascholingscursussen wordt verlengd.

Door de maatregelen tegen het coronavirus kunnen sommige mensen niet voldoen aan de eisen voor het verlengen van het rijbewijs. Bestuurders van wie het rijbewijs verlopen is of verloopt in de periode van 1 februari 2020 tot en met 30 november 2020 kunnen binnen Europa negen maanden blijven doorrijden met hun verlopen Nederlandse rijbewijs. Die periode gaat in vanaf de dag dat het rijbewijs verloopt.

Wordt automatisch verwijderd op Wednesday December 9th, 2020

Geef een reactie