Zorgboerderij aan de Morrebok, Moerbeek 5, ’t Veld.

Onze ledenadministrateur Leo Wilms is vaste klant geworden bij Zorgboerderij an de Morrebok. Leo is vorig jaar getroffen door een beroerte, maar is aardig hersteld. Hij heeft het daar erg naar zijn zin. Leo vertelt:

“Ik verzorg daar de graskantjes en bloemen en de kantjes van de paden. Verzorg daar de bloemen en de groente tuin, door het onkruid met een schoffel omver te werken, zodat deze afsterven. Dit  ligt mij goed als oud landbouwer. Ik ben handig om kleine klusjes te doen  waar ze hier heel blij mee zijn. Ik ben daar 2 dagen namelijk op maandag en op vrijdag. Ik word opgehaald door gastvrouw Susanne met een bedrijfsbusje waarmee ze meerdere personen ophaalt. Allemaal gezellige mensen. Aangekomen bij An de Morrebok drinken we eerst koffie en na te zijn bijgepraat beginnen met wat te doen valt. Om half één gaan we lunchen met eigen meegenomen eten, soms krijgen we een kop gemaakte soep van eigen groente uit de tuin, die we voor de middag samen uit de tuin hebben verzameld. We koken, doen spelletjes en garen eieren op de gezellige Morrebok. We vegen  de stallen en doen workshops in de kas. Aan het einde van dit jaar misschien een nieuwe DE-servies in de nieuwe kantine. Gaarne nog koffiepunten voor het Theeservies. Om half twee nog even wat werk of spelletje doen en om 3 uur koffie of thee en om4 uur gaan we weer richting huis in Schagen.”

Wordt automatisch verwijderd op Tuesday January 19th, 2021

Geef een reactie