Uitje FORT KIJKDUIN op 9 oktober 2019 voor onze leden

Het bestuur van ABOS nodigt u uit voor een uitje. Lees meer

Wordt automatisch verwijderd op Wednesday December 11th, 2019

IK VOELDE ME NUTTELOOS EN OVERBODIG TOTDAT …………….

Uitzending EenVandaag TV 23 augustus 2019

“Ik voelde me niet meer nuttig, mijn zelfbeeld schrompelde ineen.” Toen ze in één klap haar tweelingzus verloor en haar vriend hun 13-jarige relatie verbrak, zakte Mieke weg in somberheid en onzekerheid. In het dorpscentrum vond ze zichzelf terug. Lees meer

Wordt automatisch verwijderd op Monday November 25th, 2019

Van de zelfscankassa terug naar de kletskassa. Wat ooit normaal was, heet nu een innovatie

19 juli 2019

Terwijl de zelfscankassa’s in supermarkten oprukken, lanceerde een Jumbofiliaal in Vlijmen deze week een nieuw initiatief: de kletskassa. Een kassa dus met een persoon van vlees en bloed erachter die terugpraat als je iets zegt.

Lees meer

Wordt automatisch verwijderd op Tuesday November 12th, 2019

ABOS brief van de voorzitter

KRIJGEN WE NOG IETS TE ZEGGEN ?
Op 4 juni boden de KNVG en NVOG een pensioenpetitie aan de Tweede Kamer aan waarin werd aangedrongen kortingen te vermijden, indexatie mogelijk te maken en vooral te bevorderen dat de gepensioneerden mee kunnen praten over het pensioenakkoord.

Lees meer

Wordt automatisch verwijderd op Tuesday November 5th, 2019

Van het pensioenakkoord word je nog steeds armer als de indexering niet wordt hervat

Even een paar woorden over het bereikte pensioenakkoord. Gaat ook ons aan in de regio. Dat akkoord mag dan door een meerderheid van de leden van de vakbonden worden uitgevoerd, veel reden voor blijdschap is er niet. Dat zij akkoord zijn gegaan is omdat er geen alternatief is: plan B was er niet en is er niet. Het akkoord bevat veel voordelen zoals eerder stoppen met werken voor mensen die zwaar werk doen, maar de essentie, dat de pensioenfondsen er beter uit zouden komen, wordt niet bewaarheid.

Lees meer

Wordt automatisch verwijderd op Wednesday September 25th, 2019