Arthur Brand

SONY DSC

Ik ben Arthur Brand ,voorzitter van de KBO Schagen en voorzitter van de Stichting Samenwerkende Bonden van Ouderen  Schagen (SBOS).  Ik heb me altijd betrokken gevoeld bij het wel en wee van de mensen om mij heen. In 1945 ben ik in Den Haag geboren waar ik tot  en met mijn middelbare schooltijd  heb gewoond. Aanvankelijk had ik gekozen voor een loopbaan als stuurman bij de koopvaardij maar ben uiteindelijk naar de Koninklijke Marine gegaan. Sinds 1974 woon ik in Schagen. Vanaf 1991 tot 2010 ben ik actief geweest in het bestuur van de gemeente Schagen als raadslid en van 1998 tot 2006 als wethouder van onder meer sociale zaken. Zowel in de oude als in de nieuwe gemeente Schagen ben ik tot 2017 betrokken  geweest bij de Wmo Adviesraad. Van 2007 tot 2015 was ik lid van het dagelijks bestuur van de KBO-Noord Holland. Momenteel ben ik lid van de Cliëntenraad Thuiszorg en de Centrale Cliëntenraad van Omring. Samen met mijn eerste en enige vrouw hebben we 2 kinderen, 2 schoonkinderen en 5 kleinkinderen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.